Sport24

Sport24 i Silkeborg blev etableret ved at samle en stribe sportsforretninger fra tre sportskæder under samme navn. For at virksomheden fremadrettet kunne få samme ånd, har de valgt i samarbejde med College360 Efteruddannelse, at oprette et internt akademi hvor deres 300 medarbejder kommer igennem efteruddannelse, der spænder fra salg og service til ledertræning. Under uddannelsen lærer de hinanden at kende på kryds og tværs og de lærer at arbejde sammen som et team så de opnår deres fælles mål.

"Det er ikke så normalt indenfor denne branche, at der tænkes uddannelse på den måde, og jeg tror, at det er noget, der bliver lagt mærke til. Vi oplever i hvert fald en stor interesse og engagement for vores uddannelsestilbud" siger HR-chef Kurt Petersen.

Dygtige medarbejdere er godt for forretningen og en satsning på uddannelse gør det nemmere, at tiltrække og fastholde medarbejdere. 

VEU-konsulent og kursuschef Berit Schau Muster fra College360 Efteruddannelse har været med fra begyndelsen, da SPORT 24 etablerede et uddannelsesprogram for de ansatte. Berit hjælper i dag uddannelsesudvalget i SPORT 24 med at udpege og sammensætte de kurser, der passer til kæden.

Læs mere her