Swedish Match

Midt i en omskiftelig tid i 2020, fik vi igen fuld fokus på kompetenceudvikling af vores dygtige medarbejdere. Vi har siden 2014 haft et løbende samarbejde med College360 Efteruddannelse. De kender vores virksomhed og har undervist vores medarbejdere mange gange, så opgaven er aldrig ny, men altid på vej. Når alt går stærkt, er det vigtigt at vores leverandører kan levere i takten med vores tempo, og sådan er det også ofte i samarbejde med College360 Efteruddannelse. Der går ikke lang tid fra det første telefonopkald til, at der er mennesker omkring et bord og på en skærm, der sætter gang i udviklingen. Denne gang med underviser Carsten Lindorf ved roret. Formål, mål, indhold, og praktik sættes hurtigt og effektivt op mod, hvor langt vi er med udviklingen af vores virksomhed og vores medarbejdere. Senere trådte undervisere Jens Højgaard og Peter Møller Sørensen til, igen med kort varsel.   

Igen greb College360 Efteruddannelse opgaven og fik givet vores medarbejdere et kompetenceløft, som i den grad har været med til at ændre deres mindset og løfte vores produktivitet og arbejdsglæde. 

Swedish Match manufactures snus, nicotine pouches, moist snuff, pouch products with neither nicotine nor tobacco, chew bags, tobacco bits, chewing tobacco, cigars, matches and lighters at 13 facilities; in Sweden, the US, the Dominican Republic, the Netherlands, the Philippines, Brazil and Denmark.

Af fabrikschef Anja Winther Sørensen, Swedish Match