Kursusområder

Om Arbejdsmarkedsuddannelser

Vi udbyder hos KompetenceSilkeborg en lang række AMU kurser (arbejdsmarkedsuddannelser)

Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) udvikles og godkendes i et tæt samarbejde mellem Ministeriet for Børn og Undervisning og arbejdsmarkedets parter. Læs meget mere om betingelser, økonomi, tilmelding og så videre under godt at vide - arbejdsmarkedsuddannelser

Du kan også læse en kort information om AMU her (åbnes i pdf)

Om Akademiuddannelser

Hos KompetenceSilkeborg tilbyder vi Akademiuddannelser som virksomhedshold i samarbejde med Dania Erhverv. Vi tilbyder videreuddannelse på akademiniveau til virksomheder, der med efteruddannelse for medarbejdere, vil skabe vækst på bundlinjen.  

Undervisningen på Akademiuddannelserne tager udgangspunkt i den nyeste teori og forskning indenfor fagområdet og denne teoretiske opnåede viden er centralt, men vi lægger også vægt på, at undervisningen præges med små workshops og gæsteoplæg for at koble teori til praksis. Med en Akademiuddannelse hos os vil du derfor opleve, at deltagerne får konkrete teoretiske værktøjer, som kan overføres direkte til egen hverdag umiddelbart efter gennemført forløb.

Om korte intensive kurser

Vi tilbyder korte intensive kurser indenfor en lang række områder, hvor vi arbejder målrettet med et afgrænset emne, som du efter endt forløb kan gå direkte hjem og anvende. Vi giver optimalt udbytte for dig på disse kurser, som blandt andet er muligt ved at der kun er få deltagere på hvert hold.

Vi bestræber os på størst mulig fleksibilitet i forhold til gennemførelsen af vores intensive kurser og udbyder en række forskellige åbne hold, men kurserne kan også gennemføres som mere lukkede hold, hvor vi kan tilrettelægge små intensive forløb ud fra den enkelte virksomhedens ønsker.

Vores IT-klasseværelse er mobilt, så der er mulighed for at tilbyde IT undervisning ude på virksomheder med vores materiale og materiel.

De mest populære korte intensive kurser er it kurser i Excel og Word - find vores aktuelle udbud her   

Strategisk kompetenceudvikling

Vi udvikler gerne virksomhedstilpassede kurser, der tager udgangspunkt specifikt i din virksomheds ønsker om kompetenceudvikling af medarbejdere, ledere eller overordnet for virksomheden.

Et tæt samarbejde med netop din virksomhed er vigtig for os - læs under cases om andre virksomheders oplevelser og udbytte af samarbejdet hos os.

Ser mere information her (åbnes som pdf)

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 22 14 00, vi kommer gerne ud i din virksomhed til en snak om hvordan vi kan samarbejde netop hos jer.