Generel Information om kurset

Det klimavenlige køkken

 Der kan være mange fordele ved at lære om det klimavenlige køkken for herefter at påbegynde implementeringen med det samme. Problematikkerne stormer ind over os dagligt og mange kunder vil nu og i fremtiden stille kritiske spørgsmål til hvordan vi som leverandører forholder os til f.eks. madspild, plantebaserede menuer, mindre kød, lokale råvarer og økonomisk bæredygtighed. På dette kursus lærer du hvordan du omlægger med glæde og til stor gavn for både klima og kunder.

 Indhold

  • Du lærer at udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensynstagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer
  • Du lærer at anvende viden om lokal produktion, kvalitet, økologi, og bæredygtighed til indkøb, tilberedning og madfremstilling med henblik på at udvikle et klimavenligere køkken
  • Du lærer at fremstille klimavenligt mad ud fra kendskab til danske madtraditioner og madkultur og efter principperne i ”Ny nordisk køkken”.
  • Du lærer at anvende viden om økonomisk bæredygtighed og potentielle kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenligt mad.
Start dato
Slut dato
Varighed
Deltagerpris
Pris for ledige
Pris udenfor AMU målgruppe
Undervisningsform
Undervisningstid
Minimum antal deltager
13 nov 2019
20 nov 2019
2 dage
248,00 kr.
1.412,80 kr.
1.412,80 kr.
Dagundervisning
08:00-15:24
15

Undervisningssted

College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg

Fag til kurset