Generel Information om kurset

Det økologiske køkken

Der kan være mange fordele ved at lære om det økologiske køkken for herefter at påbegynde implementeringen med det samme. Mange kunder vil nu og i fremtiden forholde sig til økologi og dermed have forventninger om, at dit køkken gør det samme. På dette kursus tager vi afsæt i den økologiske grundholdning for herefter at koble det på madfremstillingen efter nye principper, både efter det almindelige forekommende repertoire og med stor kreativitet.

Indhold

  • Du lærer at klargøre, tilberede, anrette og prissætte økologiske retter.
  • Du lærer at anvende grundtilberedningsmetoderne på økologiske råvarer.
  • Du lærer at anvende økologiske råvarer i det almindeligt forekommende repertoire samt udvise kreativitet.
  • Du lærer at tyde økologisk mærkning og producere på basis af økologisk teori og grundholdning.
  • Du lærer at vurdere forskelle på økologiske og konventionelle råvarer.
  • Du lærer at fremstille retter i overensstemmelse med økologisk grundholdning, herunder ressource forbrug, affaldshåndtering og forsyningssikkerhed.
  • Du lærer at sammensætte dagsmenuer ud fra dagens tilbud.

 

Start dato
Slut dato
Varighed
Deltagerpris
Pris for ledige
Pris udenfor AMU målgruppe
Undervisningsform
Undervisningstid
Minimum antal deltager
24 sep 2019
30 okt 2019
5 dage
620,00 kr.
3.202,00 kr.
3.202,00 kr.
Dagundervisning
08:00-15:24
12

Undervisningssted

College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg

Fag til kurset