Generel Information om kurset

Leder Workshop 2.0
- for leder der er i gang med at blive rigtige gode ledere

Vores lederuddannelser henvender sig til ledere, der enten ikke tidligere har uddannet sig inden for ledelse eller netop er kommet godt i gang. Vores Leder Workshop 2.0 har et indhold, hvor rigtig mange, uanset niveau vil få et stort udbytte af at deltage.

Garuda Fokusprofilen – hvad er du bedst?

Vi har 5 dage til rådighed, hvor vi i første del arbejder med Garuda FokusProfilen. Vi afdækker her hvilke typer opgaver du som leder foretrækker – og er bedst til. Samtidig vil en forståelse for de forskellige personlighedstyper hjælpe dig med at forstå og lede dine medarbejdere og kode hvad de er bedst til. Dette skaber afsæt for en kvalificeret og konstruktiv dialog omkring motivation, ansvar, udfordringer og udviklingsmuligheder og hjælper mennesker til at opnå større trivsel og succes i jobbet.

Procesfacilitator -  en del af lederjobbet

Den anden del af uddannelsen sætter vi din personlighed og din profil i frit spil i forhold til at være en dygtig procesfacilitator i lederjobbet. Vi arbejder med hvordan du kan bruge netop din profil bedst i forhold at lede møder, holde oplæg og skabe kreative og innovative processer med dine medarbejdere, hvor du evner at få dem til at tænke ud af boksen og bidrage til udvikling i virksomheden. 

Underviser
Kasper Gerdsen

Kursusdatoer
Efterår 2019: 16. september, 17. september, 14. oktober, 15. oktober, 25. oktober. Tilbagelæsning den 26. september og 27. september.

Der er undervisning 5 dage i alt.

Økonomi
Prisen inkl. Garuda Fokusprofil og tilbagelæsning og forplejning. 
Kr. 6.695,-


 

Start dato
Slut dato
Pris for ledige
Pris udenfor AMU målgruppe
Undervisningsform
Undervisningstid
16 sep 2019
25 okt 2019
-
Fag til kurset