Generel Information om kurset

Mentor
- hjælp andre til et godt arbejdsliv gennem uddannelse og netværk

Jobcenter Erhverv i Silkeborg og Kompetence360 tilbyder en mentoruddan­nelse, der sigter mod at give alle medarbejdere kompetencer til at hjælpe praktikanter og andre medarbejdere med særlige behov på arbejdspladsen til at få et godt arbejdsliv nu og i fremtiden. Uanset om du har arbejdstitlen Mentor eller om du arbejder med mennesker, der har brug for støtte, så kræver det først og frem­mest modet til at indgå i relationen med et menneske, der har brug for dig.

Du vil få nye kompetencer inden for en lang række emner, der vedrører mentoring. Forløbet er opbygget med hele og halve undervisningsdage, der altid starter med, at vi inviterer en ekspert med i undervisningen, der giver et spændende oplæg som supplerer din kompetenceudvikling. Det kan være temaer inden for psykiatrien, rusmiddel, socialt udsatte, unge eller integration. Vores underviser Kasper Gerdsen er netværksfacilitator på møderne og vil koble læringsmål på diverse oplæg.

Efter opsamlingen på det sidste modul, inviteres I til at deltage i Mentornetværk Silkeborg, hvor I et par gange årligt vil blive inspireret og lære nyt på møderne, ligesom relationen til øvrige mentorer vil blive styrket. Er man ikke fra en Silkeborg virksomhed, er man også meget velkommen til at tilmelde sig uddannelse og netværk.

Underviser
Kasper Gerdsen

Undervisningsdage

21. august (hel dag), 28. august (hel dag), 11. september (fra kl. 08.00), 18. september (fra kl. 08.00), 2. oktober (fra kl. 08.00), 23. oktober (fra kl. 08.00), 30. oktober (hel dag)

 

 

 

Varighed
Deltagerpris
Pris for ledige
Pris udenfor AMU målgruppe
Undervisningsform
Undervisningstid
Minimum antal deltager
5 dage
620,00 kr.
3.070,00 kr.
3.070,00 kr.
Dagundervisning
08:00-15:24
19

Undervisningssted

College360, Kejlstrupvej 85, 8600 Silkeborg

Hvad siger kunderne
 • Overskud til at tænke en masse kreative tanker
  Vi har erkendt, at vi ikke selv har tid og overskud til at tænke en masse kreative tanker, men at det derimod er godt at få nogen udefra til at kigge med nye øjne på det hele, siger Jacob Niebuhr. Du kan læse mere om Café Evalds oplevelser og brug af Kompetence360 under Cases.
  Jacob Niebuhr, Indehaver af Café Evald i Silkeborg
 • Akademiuddannelse til 113 ledere
  Lemvigh Müller arbejder strategisk med lederuddannelser. På ledelse i praksis modulet ved KompetenceSilkeborg har alle haft en fantastisk oplevelse, som har gjort stort indtryk. Underviserne har fået utrolig mange roser for god facilitering og undervisning – det var spændende, nærværende, anderledes og varieret.
  Søren Pagh Pedersen, HR-Chef hos Lemvigh-Müller A/S,
 • Jeg har nydt kurset lederworkshop 3.0 rigtig meget.
  Jeg oplever Kasper Gerdsen som en vanvittig dygtig underviser med stor viden formidlet så godt.
  ,
 • Lederworkshop 3.0
  Jeg synes at kurset hos Kompetence360 var rigtig godt, spændende, informativt og ikke mindst sjovt.
  ,
 • Det var fremragende
  Det bedste ved kurset Lederworkshop 3.0 hos Kompetence360 var underviserens formidling.
  ,
Fag til kurset