Nyhedsbrev 1. kvartal 2019

21.februar 2019

ØL, MØBLER, GUD, RACERBILER, MAD, HÅNDVÆRK
– der er så meget de deler.

 

Januar tog College360 Efteruddannelse med storm og mange virksomheder henvendte sig til os, fordi de havde en række problemstillinger de gerne ville have hjælp til. Vi tog dem alle ind i varmen.

Når jeg ser på diversiteten i de virksomheder vi p.t. arbejder med, så er den stor og spændende. Det minder om den prisbelønnede TV2 reklame ”Alt det vi deler” som rammer os lige i hjertekulen, fordi vi bliver mindet om, at alle andre også har noget at slås med og glæde sig over. At andre ligesom jeg, har sære interesser og hemmeligheder i livet. Det samme er det med virksomhederne. Man kan som virksomhed synes, at problemstillingerne og succeserne er specielle og mange omtaler deres branche som ”helt unik”, så lige netop deres problemstillinger, kan være særligt svære at finde løsninger på. Vi kan løfte sløret for, at der er så meget de deler.

De mange forskellige brancher og virksomheder, som er vores gode kunder, deler nemlig ofte samme udfordringer og beder om ydelser der ligner hinandens, uanset hvem de er. Det viser, at måden vi organiserer vores arbejde på i organisationer og i produktioner har mange ligheder og mange ensartede udfordringer, uanset branche. Så hold godt fast. I disse måneder arbejder vi i restaurationsbranchen på et stort moderne hotel og på den lille hyggelige kro, vi arbejder med øl og tobak, møbler og etiketter, udsugning og solfilm, maskiner og menighedsråd, håndværk og detail, racerbiler og autoværn. Vi arbejder med kommunikation og samarbejde, IT og regnskab, LEAN og kvalitet, strategiudvikling og eksekvering, oplevelsesøkonomi og designthinking og ikke mindst ledelse, der binder det hele godt, grundigt og smukt sammen. Derfor kan det være givtigt, at være åben og nysgerrig og dele ud af stort som småt. Her ligger der nemlig en unik mulighed for at få noget gjort og andet løst, på nye måder og gerne med nye samarbejdspartnere, fra en helt anden branche end sin egen.