I dine og vores hænder

06.november 2018

Som leder har du et ansvar for at dine medarbejdere har optimale muligheder for at trives og målopfylde i et godt og sundt arbejdsliv. Når du holder dette ansvar i dine hænder, er der alt mulig grund til at gøre sig umage. Du er sikkert allerede en dygtig faglig leder og måske var du tidligere specialisten, der brændte for dit fag og nu som leder, skal få andre til at engagere sig ligeså meget som dig.

At være leder er en spændende disciplin, som vi håber du vil være nysgerrig på at udøve hele din karriere. Netop derfor skal du løbende uddanne dig, både her hos os og mange andre steder. Det fortjener du og dine medarbejdere

Lederuddannelse 1.0: 10 dages uddannelse spredt over en periode. Her får du alle de grundlæggende ledelsesværktøjer og teorier, med tid til refleksion og praktiske ”helt nede på jorden” eksempler. Vi jonglerer mellem at flyve højt og lande blidt, så alle kan være med.

Workshop 2.0: 5 dage spredt over en periode. Nu er du nysgerrig og du er ”studerende leder”. Vi sætter fokus på din personprofil med Garuda test og individuel tilbagemelding samt ”lederen som facilitator”.

Workshop3: 5 dage spredt over en periode Du er klar til at flyve højere og arbejde med strategisk lederskab hvilket vil gøre dig til en meget attraktiv leder for din direktion.

Videregående akademiniveau

Undervejs gør vi dig løbende klar til at en ”Real kompetence Vurdering” hos Erhvervsakademi Dania. På baggrund af denne metode, kan du indstilles til, at få merit for faget ”Ledelse i praksis” på akademiniveau. Du kan herefter gå direkte videre til andre moduler og du er kommet godt i gang med at være studerende leder på videregående niveau.

 

Højere livskvalitet og mere i løn

College360 Efteruddannelse har netop taget egen medicin og været på kursus. Som altid sidder man der og lytter og tænker ”det ved jeg godt det der”, men denne gang blev det så slået fast med syvtommer søm for os. JA, vi skal kommunikere udbytte og værdi, for at få opmærksomheden og vi skal blive endnu mere direkte og konkrete, for at trænge igennem verdens larm, så værsgod:

Du skal uddanne dig i ledelse:

  • Fordi ny læring udvikler dig som menneske og skaber høj livskvalitet
  • Fordi uddannelser og kurser kan give dig mere i løn
  • Fordi du bliver kompetent og kan skabe mening med dit job
  • Fordi du får bedre kompetencer til at øve indflydelse på din arbejdsplads
  • Fordi det skaber jobsikkerhed og muligheder for at forblive attraktiv på arbejdsmarkedet
  • Fordi trivsel i arbejdslivet giver et godt helbred
  • Fordi du har et ansvar for andre menneskers arbejdsliv

 

Jeg skal selvfølgelig i gang

Ja det er helt sikkert en god beslutning at stige på toget og over tid få uddannet dig indenfor ledelse: Du skal kontakte os for yderligere information og vejledning.